Tratamente corporale

- CONSULTATIE GRATUITA -

Tehnicienii nostri va recomanda ca inainte de a opta pentru un anumit tip de tratament sa efectuati o consultatie GRATUITA cu ajutorul careia se va prescrie un tratament personalizat problemelor clientului. Aceasta dureaza intre 15-30 min si in urma ei vom determina gradul si tipul celulitei, retentia hidrica, greutatea si tesutul adipos.

In urma acestei consultatii se va intocmi o fisa, ce se poate realiza cu ajutorul scanner-ului “X-CUBE by Eximia”, tehnicianul va prescrie un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte.

SLABIRE & REMODELARE CORPORALA

Inovatie in slabirea profesionala prin tehnologia de Lipolaser, Endermologie, Radiofrecventa, Ultraporatie, Vinoterapie si unde magnetice ce realizeaza tratamente complexe corporale si faciale cu Eximia MED (cu o intensitate superioara a laserului si radiofrecventei) imbina laserul lipolitic cu multiporatie si terapia de vacuum cu role magnetice in 4 timpi cu radiofrecventa.

SERVICII EXIMIA MED

PRET

Zona mica (brate, gambe sau spate) 20 min

280lei

Zona medie (abdomen) 30 min

410lei

Zona mare (abdomen sau coapse) 45 min

460lei

2 Zone (coapse si abdomen/abdomen si spate) 60 min

580lei

3 zone (coapse abdomen si brate sau gambe sau spate) 90 min

710lei

Facial (Mezoterapie Virtuala, Radiofrecventa si Vacuum facial) 60 min

450lei

Tratament Gusa Complet (Mezoterapie Virtuala, Radiofrecventa si Vacuum, include 2ml fiola Institute BCN Adipo Forte si Masca de calmare) 60 min

600lei

* Timp extra 15 min – 50 lei
**Timp extra 30 min – 100 lei
***Protocolul standard de lucru/sedinta/minute este cel indicat mai sus iar timpul extra presupune depasirea minutelor de tratament standard pentru
persoane care necesita tratarea zonelor suplimentar. Timpul extra se adauga ca si cost suplimentar la pret/sedinta.

BENEFICIILE EXIMIA

  • Oferim consultatie GRATUITA si tratamente PERSONALIZATE pentru rezultate GARANTATE! Adipozitatile localizate, retentia de lichide, lipsa tonusului, celulita si vergeturile pot fi tratate de catre tehnicienii nostri.
  • EVALUARE CORPORALA GRATUITA! In urma unui diagnostic corporal, specialistii nostri iti vor recomanda tratamentul care ti se potriveste pentru a obtine rezultatele dorite.

Recomandam un minim de 10-12 sedinte de Eximia combinat cu alte terapii pentru a oferi un rezultat maxim!

Terapiile corporale care se recomanda pentru a fi combinate cu Eximia sunt:
Impachetari corporale, tehnologia EMS (X-Sculpt), radiofrecventa diatermica MARP (Zionic) sau crioterapie

Contacteaza-ne