7 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE
PENTRU TRATAMENTE CORPORALE & FACIALE PROFESIONALE
INTR-UN SINGUR ECHIPAMENT

In anul 2007, a fost creata prima versiune a echipamentului Eximia pentru care a fost nevoie de 10 ani de cercetari si experimente constante si continue care au dat nastere unui sistem inovator. Multumita intelegerii ingenioase a primului proiect, Resolution Seven, si dezvoltarii de noi tehnologii, Eximia a devenit realitate in industria infrumusetarii, recunoscuta pe plan international prin cresterea feedback-ului pozitiv.

In acest moment, EXIMIA dispune de cele mai avansate variante si tehnologii, in cele 2 echipamente de top: EXIMIA MED si EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY.

In anul 1997, fratii Emma si Luciano Soldano au decis sa dea forma „celui mai mare vis”, care sa-l aduca pe cosmeticianul simplu la rangul de SPECIALIST IN FRUMUSETE SI WELLNESS. Primul prototip numit „Resolution Seven”, a fost un sistm de masaj pneumatic cu o rola orbitala pasiva ce avea trei etape de actiune: pauza, aspiratie si presiune pozitiva. Acest echipament a devenit foarte repede o adevarata revolutie in masajul mecanic al dispozitivelor utilizate la acea vreme.

Prin protocoale rapide si non-invazive pentru slabire si anti-age, Eximia reuseste sa combine tehnologii care au luat lumea cu asalt. Aceste tehnologii au dovedit ca, daca doresti sa lupti impotriva celulitei, soultia consta in tehnologie. Laserporatie, Microdermolift, Endoradiomag si Radioporatie – nu exista nici o comparatie in ceea ce priveste tehnologiile utilizate in Eximia. Pana la acest moment, nici un alt echipament nu combina tehnologiile intr-un mod atat de uimitor pentru a oferi rezultate remarcabile si reale. Echipamentul permite obtinerea de rezultate vizibile imediat dupa prima sesiune, iar Eximia ofera tratamente confortabile, fara durere ce sporesc tonusul, imbunatatesc elasticitatea si netezesc pielea.

EXIMIA CONTINUA SA-SI RASPANDEASCA METODELE EXCELENTE INTR-O LUME AVANSATA SI INOVATOARE, CU MARE SUCCES.

În anul 2017 Eximia a primit din partea Asociației Medicale Romane cu ocazia Congresului Anti-Aging – ediția a IX-a , premiul pentru „Cel mai bun echipament de slabit„.

În 2022, Eximia Med a primit premiul „Cel mai bun dispozitiv medical de remodelare
corporala” in cadrul Congresului Anti-Aging.

În 2022, Eximia HR77 Platinum a primit, de asemenea, premiul „Cel mai bun echipament pentru tratamente corporale„, la premiile CosmoBeauty Awards.

Contacteaza-ne