Tratamente faciale

- CONSULTATIE GRATUITA -

Tehnicienii nostri va recomanda ca inainte de a opta pentru un anumit tip de tratament sa efectuati o consultatie GRATUITA cu ajutorul careia se va prescrie un tratament personalizat problemelor clientului. Aceasta dureaza intre 15-30 min.

In urma acestei consultatii se va intocmi o fisa, tehnicianul va prescrie un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte.

Concept inovator si exclusivist ce combina

3 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE

ACTIUNE SINERGICA SI COSMETICE BIOMOLECULARE
• CRIO Ultrasunete si CRIO Electroporatie intr-un singur echipament.
• Solutii de Biorevitalizare si Biostimulare pentru fata, gat si decolteu.

Magnifica este un concept inovator si exclusiv care mixeaza beneficiile tehnologiei de crio ultrasunete si crio electroporatii cu serurile active REAGE. Aplicate simultan si sinergic, ofera efect de biorevitalizare si bioregenerare pielii fetei, gatului si decolteului.

Magnifica ofera biorevitalizare naturala si eficienta, regenereaza pielea in profunzime, facand pielea mai tonifiata, compacta si neteda, fara bisturiu sau ace, in comfort maxim si intr-un mod total natural.

Eficacitatea si siguranta tehnologiei Magnifica sunt documentate prin studii clinice si documentari aprofundate, recunoscute si validate de literatura stiintifica.

Fiecare tratament este asociat cu un ser specific, potrivit pentru tipul de ten.

TRATAMENTE FACIALE

SERVICII

PRET

MAGNIFICA by Eximia: tratament inovator si exclusivist ce combina 3 tehnologii revolutionare pentru un efect de biorevitalizare si bioregenerare a tenului, gatului si decolteului.

420lei

Recomandam un minim de 4-6 sedinte pentru a oferi un rezultat maxim!

Contacteaza-ne