Magnifica este un concept inovator si exclusiv care mixeaza beneficiile tehnologiei de crio ultrasunete si crio electroporatii cu serurile active REAGE.

Aplicate simultan si sinergic, ofera efect de biorevitalizare si bioregenerare pielii fetei, gatului si decolteului.

Magnifica ofera biorevitalizare naturala si eficienta, regenereaza pielea in profunzime, facand pielea mai tonifiata, compacta si neteda, fara bisturiu sau ace, in comfort maxim si intr-un mod total natural.

Eficacitatea si siguranta tehnologiei Magnifica sunt documentate prin studii clinice si documentari aprofundate, recunoscute si validate de literatura stiintifica.

Fiecare tratament este asociat cu un ser specific, potrivit pentru tipul de ten.

RATA DE SUCCES SI EFICACITATE MARE • ZERO TIMPI DE RECUPERARE REZULTATE GARANTATE PE TERMEN LUNG

Logo EXIMIA Magnifica + Reage

Programele specifice permit tratarea tuturor imperfectiunilor faciale cauzate de crono si foto imbatranire.

Datorita profunzimii de actiune a serurilor REAGE, pielea capata un aspect sanatos, proaspat, ridurile se estompeaza iar metabolismul celular este imbunatatit.

Solicita mai multe detalii

CRIO UltraPoratia este un concept brevetat de Eximia.

Sistemul avansat de administrare transdermica a substantelor active asociat cu criostimularea, permite penetrarea la nivelul dermului a ingredientelor biomoleculare.

EXIMIA Magnifica 61

CRIO Ultrasunete este tehnologia care maseaza literalmente fiecare celula stimuland formarea colagenului si a fibrelor de elastina, dar si producerea acidului hialuronic, care este responsabil pentru hidratarea, densitatea si elasticitatea pielii.

Conturul facial devine mai proeminent, pielea mai ferma, ridurile medii si profunde sunt estompate si gradul de elasticitate este crescut.

Acest mod, asigura penetrarea la nivelul profund al dermului, fara a crea efecte secundare la nivelul tegumentului. In plus, efectul vasoconstrictor cauzat de temperatura scazuta (pana la -5 grade) sporeste gradul de penetrare si creeaza o bariera ce impiedica pierderea nedorita a substantelor active de catre fluxul sanguin local.

Are o actiune intens regenerativa si de intinerire a pielii.

EXIMIA Magnifica 71

CRIO Electroporatia este tehnologia prin care absorbtia ingredientelor active in piele este imbunatatita semnificativ. Electroporatia face posibila deschiderea intr-un interval de milisecunde a unor micro-canale suplimentare in piele, asigurand o penetrare profunda a ingredientelor active in piele. Datorita formelor speciale ale impulsurilor electrice si functiei puternice de racire, genereaza efect biorevitalizant asupra pielii, stimuleaza regenerarea celulara prin crestrea ratei metabolice si ofera efect de tonifiere a musculaturii faciale.

Prin electroporatie, ingrediente active anti-imbatranire biomoleculare pot fi inserate profund in piele, uniform, iar problemele estetice sunt tratate eficient.

Imediat dupa procedura, pielea arata sanatoasa, proaspata, tonifiata si gradul de luminozitate este imbunatatit.

Terapia cu electroporatie este confortabila pentru client, eficienta, cu efect similar interventiilor chirurgicale.

Logo Eximia Concept

Solicita mai multe detalii

Logo Reage

Selectarea programelor specifice permite tratarea tuturor imperfectiunilor tenului, cauzate de crono si foto imbatranire.

EXIMIA Magnifica 82

AVANTAJE

 • Temperatura de racire pana la -5oC.
 • Se poate lucra cu fiecare tehnologie individual sau simultan.
 • Rezultate remarcabile de la prima sedinta.
  Indicat pentru toate problemele tenului.
 • Posibilitatea de a penetra diverse cocktail-uri in straturile profunde ale pielii.
 • Soft intuitiv.
 • Tratamente nedureroase si fara interventie chirurgicala.

BENEFICII

 • Netezeste ridurile.
 • Ofera efect de lifting si efect anti-age.
 • Trateaza eficient petele pigmentare.
 • Diminueaza porii dilatati si normalizeaza productia de sebum.
 • Trateaza laxitatea tegumentara.
 • Riduri profunde si riduri fine.
 • Probleme estetice datorate unei supraincarcari a sistemului vascular.
 • Stimuleaza drenajul limfatic.

Solicita mai multe detalii

ReAge-P

Ser Peeling – Peeling cu actiune Anti-Age – BIOREVITALIZARE

Este o solutie de peeling ce se adreseaza revitalizarii celulare , pentru un efect de piele fina, compacta si mai luminoasa, avand capacitatea de a imbunatatii oxigenarea celulara ducand la un efect de lifting fara ace.

Este un tratament de bio-revitalizare care foloseste un amestec de substante bio-active cu o sinergie inteligenta intre acidul lactic si acidul tartric. Permite penetrarea mai rapida a substantelor in derm, fara a afecta pielea. Realizeaza o importanta revitalizare a pielii neavand efecte agresive asupra pielii ca alte tipuri de peeling. Desi cele mai bune beneficii se obtin in lunile de toamna, iarna, acest tip de tratament poate fi efectuat pe tot parcursul anului si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

ReAge-C

Ser Peeling – Peeling cu actiune Anti-Age – BIOREGENERARE

Este o solutie de peeling care ajuta in procesul de regenerare a pielii, facand pielea mai fina, mai uniforma si mai stralucitoare fara a avea o actiune agresiva. Imbunatateste structura pielii, netezeste ridurile, ofera fermitate tegumentului si produce o regenerare profunda.

Este un tratament de bio-regenerare care foloseste un amestec de substante bio-active cu o sinergie perfecta intre acidul glicolic si acidul tartric, care ofera o penetrare mai profunda a substantelor active si realizeaza o restimulare a fibroblastilor care produc colagen si elastina, fara a afecta tesuturile din jur.

Este un tratament care se poate realiza pe tot parcursul anului, inclusiv in anotimpul de vara si este indicat pentru toate tipurile de ten.

AgeOff – Anti-age

Hidratare – BIOREVITALIZARE

Este un ser care ofera hidratare intensa tenului, cu proprietatea de a proteja pielea de factorii externi si ajuta la reducerea tensiunii musculare excesive , facand astfel, ca pielea sa-si recapete elasticitatea si tonusul.

Ingrediente:

 • Alantoina: are proprietati de hidratare intensa fiind un ingredient valoros pentru pielea uscata, deshidratata si crapata. Are chiar si proprietati antioxidante.
 • LPD’S multivitamine: un sistem de eliberare controlata a vitaminelor, bazat pe fosfolipide cu particule ce au diametru mai mic de 250 nm, care permit o penetrare mai profunda. Contine vitamina A, C, E si F.
 • Solutia C de Argilerina: peptide care lupta impotriva ridurilor de expresie, ajuta la reducerea tensiunii musculare excesiva, lasand pielea relaxata si cu mai putine riduri.
 • Pentavitin: asigura o hidratare intensa si profunda.
 • Betaina Andra: are rol de hidratare, reparare si protectie.
 • Acid Hialuronic: este un constituent natural al pielii si are rolul de a reda elasticitatea tegumentului, avand un rol esential de hidratare si oxigenare.

Timeless – Anti-age

Fermitate – BIOREGENERARE

Un ser care imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii, oferind chiar si un efect de hidratare profunda.

Ingrediente:

 • Solutie redefinitoare ADIFYLINE: un mix de peptide care redefinesc conturul facial si fermitatea pielii si care cresc volumul facial.
 • LPD’S multivitamine: un sistem de eliberare controlata a vitaminelor, bazat pe fosfolipide cu particule ce au diametru mai mic de 250 nm, care permit o penetrare mai profunda. Contine vitamina A, C, E si F.
 • SYN-TACKS: un complex de peptide patentat care imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii.
 • Pentavitin: asigura o hidratare intensa si profunda
 • Betaina Andra: are rol de hidratare, reparare si protectie.
 • Acid Hialuronic: este un constituent natural al pielii si are rolul de a reda elasticitatea tegumentului, avand un rol esential de hidratare si oxigenare.

RefillUP

Umplere – BIOREVITALIZARE SI BIOREGENERARE

Este un ser care are efect de umplere a ridurilor si un puternic efect anti-age.

Ingrediente:

 • Alantoina: are proprietati de hidratare intensa fiind un ingredient valoros pentru pielea uscata, deshidratata si crapata. Are chiar si proprietati antioxidante.
 • Pacifill: stimuleaza sinteza diferitelor componente cheie ale epidermei, cum ar fi ceramidele si acidul hialuronic.
 • Collage-Non: un complex de oligopeptide care reproduc functia activa a colagenului, cu o greutate molecular mica, avand capacitatea de a penetra dermul si de a activa procesul de turnover al colagenului si de a incetini procesul de conversia a acestuia din stare solubila in stare insolubila. Pastreaza pielea elastica si hidratata in profunzime.
 • Pentavitin: asigura o hidratare intensa si profunda
 • Biopeptide CU: un complex anti-rid si foarte hidratant, cofactor a multor enzime cum ar fi Cytochrome C (necesara pentru producerea de energie), dismutaza superoxidanta (cu efect antioxidant), lisiloxidaza (ajuta legaturile cross-link de elastina si colagen din piele)
 • E-Glicerico Pompelmo Sutt: activeaza regenerarea si tonifierea pielii
 • Acid Hialuronic: este un constituent natural al pielii si are rolul de a reda elasticitatea tegumentului, avand un rol esential de hidratare si oxigenare.

Restore

Luminozitate si pete de pigmentare – BIOREVITALIZARE SI BIOREGENERARE

Este un ser ce are efect de luminozitate si de diminuare a petelor de pigmentare.

Ingrediente:

 • Skin MOON: actioneaza ca un agent de albire a pielii si contine polifenoli din muguri de capere, extract de portocale, ulei de masline si extract de orez. Inhiba melanogeneza pielii si activitatea terozinazei. Este bine tolerat de biele si nu sensibilizeaza. In plus, poate fi aplicat in timpul expunerii la soare pentru ca nu are efect fotosensibilizator. Are efect anti-age si de albire a pielii.
 • Vitamina PP (nicotinamida): are un efect antioxidant pentru ca este o componenta importanta a enzimelor care participa la transportul de oxigen in piele. Creste sinteza de cheratina, stimuleaza sinteza de ceramide, imbunatateste functia dermo-epidermala.
 • Acid Hialuronic: este un constituent natural al pielii si are rolul de a reda elasticitatea tegumentului, avand un rol esential de hidratare si oxigenare.

Solicita mai multe detalii